sâmbătă, 28 iunie 2008

este incredibil...

... internetul! dupa zile fara numar in care pupi intrenet doar de la vecinul de la 3... si apoi ii pica si lui. nasol. asadar am pupat internet din nou. rugile mele au fost ascultate. asta e a 2a oara cand [e incredibil] am internet de la aitel dupa... cateva saptamani. asadar lasand minunea internetului la o parte... trecem la ceva mai interesant.

oare?...

adica la ce am mai facut in aceasta minunata vacanta... pai mi'am mutat camera. din nou. si acum chiar imi place. si iar imi vine sa'mi bag piticu'n aia de la internet. oare chiar nu mai exista niciun furnizor serios de internet in galati? astia de la RDS cica vin abia in iulie... cocalarii dracului...

astazi...

am iesit in daisi la o carte si un mountain dew. si am simtit ca inot in fumul de tigara degajat de comesenii mei. asadar am venit acasa si mi'am scos hainele la aerisit. mai tarziu voi face si o baie sa nu'mi mai miroasa parul... cu ocazia asta copii, am invatat urmatoarele:
1. mereu, repet, MEREU cand ai bateria descarcata la PSP sa ai carti de joc la tine. sau vei fi nevoit, draga cititorule, sa alergi prin ploaie pana la potcoava sa gaserti de cumparat. [la magazinul din fata de la CEC [bank,wow.] pe stanga...] si costa 2 lei!! 2 nenorociti de lei!!! birocratia asta...
2. nu te du cu fumatori in daisi decat daca atunci cand vii acasa ai tai nu sunt. fiindca ai mei nu fumeaza si ma miros. [:-S]
3. in pana mea dc nimeni nu vrea sa iasa..?! e vara la naiba copii. [8-|] adica ok... iti varuiesti casa [stiu cum e 8-| again.] dar la naiba oameni buni... ceful vine mancand stiti cum se spune.

asta ma aduce la faptul ca mi'e foame...

a,si inca ceva. de maine imi voi modifica regimul de viata. gata cu trezitul la 11, trebuie sa ma trezesc la 8, sa fac 10 ture in jurul blocului sa imi recapat forma de mult pierduta. [de fooooooooarte mult...] a. maine e duminica. de luni atunci. defapt, am vazut un documentar o data [sau era o reclama,nu mai stiu...] care zicea ca toti ne propunem sa facem ceva de luni si nu merge. marti suna mai bine. asta imi aminteste de melodia OCS-desene animate. daca aveti chef,cautati'o pe youtube sau pe odc. fiindca ruleaza.



pana data viitoare cand o sa mai pup internet, GREETINGS MY FRIENDS. [>:)]

Un comentariu:

eli spunea...

uof doamne ma faci sa-mi pierd entuziasmul:D

eu mi-am propus ca de luni[da, adica de azi:D] ma fac vegetariana...si au trecut 11 ore si 52 de minute de cand e luni si inca rezist:)))

anyway.imi place cum scrii:D