marți, 1 decembrie 2009

si cum se poate sa nu scriem despre minunatele Sarbatori ale Galatiului?

da, au trecut si astea... la multi ani mie, la multi ani altor Andrei, Andree, Andre si altii.

ieri. pantofi. micro 19. victorie!! cadou. modern. nu chiar victorie... adica sub alta forma, am umblat prin tot micro 19'le dupa pantofi si chiar am gasit ceva! cat despre cadou...

am uitat sa zic, am stat si vreo ora si ceva la OrangeShop in Mazepa doar asteptand, pentru ac atunci cand mi'a venit randul sa stau 10 minute ca sa-mi rezolv porblema. in concluzie, zic, am numar de Orange, dar inca il am si pe ala pe Vodafone.

la 6 la Potcoava, cu Bee, Roxana, Dragos, Gabi si Mihaela. Indira, Cipi si Andreea ni s-au alaturat un pic mai traziu in marsul catre Casa de Cultura a Sindicatelor, la marele concert. si desigur, in cautarea lui Ralu si Feli, care desigur ca nu puteau sa ajunga cu maxi, intrucat circulatia era deja inchisa.

ne'am intalnit, pana la urma, am decis sa mergem in 19 sa ne dam in masinute. sau sa stam la coada kilometrica de la Mc pentru 2 cartofi si o bucatica de sandwich, asa cum am ales eu. 8, 8:10, 8:20. voiam la concertul Voltaj, in concluzie cu drag si spor m-am deplasat din nou la CdCaS, cu Bee si Rxn. unde soc! dragii, scumpii, iubitii mei colegi, in ordinea in care au primit o bombonica: Marian, Teo, Geo, Iuly, prietena lui, Cosmin, prietena lui, Ioana si Alex, erau si ei pe'acolo, undeva mai sus de treptele care mi'au salvat picioarele.

Bee si Rxn au plecat, au aparut Ara si Gabi, am mers de'am baut o bere, am vazut artificiile. au mai aparut si Dragos si Ralu cu Indira, si toti parca hipnotizati de acordurile Voltaj si vocea solistului, am ajuns cumva pe langa scena. sh' fu fain tarii. in marea de oameni care pulsa in ritmul muzicii, noi, sau cel putin eu poate, simteam cum volumul muzicii crestea, dorinta de a ma manifesta, da a canta pana cand plamanii mei ar fi cedat, toate astea se intensificau cu fiecare pas mai aproape de scena. cand s-a terminat, am dus-o pe Ralu acasa, am prins si un maxi inapoi in oras, am coborat la Parfum si am ajuns vie si nevatamata acasa.

iar acum, am un nou scop in viata.

Un comentariu:

Kali spunea...

Doamne cat am tipat si am cantat la Voltaj.Au fost buuuni:D