joi, 12 iunie 2008

eh,da?

umm... well hello.
jur ca pana acum un minut eram plina de idei. ei bine acum... acum e mai nasol. o sa fie o vara lungaaaa... si avem nevoie de ocupatie. cand afara e prea cald, cartile sunt prea plictisitoare, nu e nimic de vazut la tv iar toti sunt plecati la mare [:-<] la munte, prin tabere si nu mai e nimeni pe mess, devine nasol. asa ca ne facem blog ca sa fim si noi ca lumea "cool" si ne scriem toate gandurile aici. eh,bine... poate ca nu era nevoie sa imi fac un blog. dar e destul de misto. puteam sa'mi exprim gandurile si altfel.
stau in noua mea camera verde pe partea vestica si vad cum trece caldura din ce ince mai mult prin geamurile fara draperii. deja mi'e cald. afara ar trebui sa fie vreo 30 si de grade. se vede ca a venit vara. si asta e cam nasol. dar ce e si mai nasol e ca pana in august sunt blocata aici cu a naibii de mici sanse de evadare.
blocata in acest oras de kkt din sud-estul unei alte tari de kkt cu un viitor primar de kkt [alegerile nu s'au definitivat inca.]. ieri am avut curiozitatea sa privesc un afis electoral. ala mare de la PSD de langa hotel galati. sa va uitati si voi. ceea ce este pa acel afis chiar mi'a starnit curiozitatea si l'am intrebat pe tata daca avele lucruri chiar exista sau asta isi bate joc de noi cum a facut in ultimii 4 ani. [nu,sincer nu tin nici cu celalalt. nici nu'mi mai pasa cine iese primar. oricum interesul lor general e sa faca bani pe spatele contribuabililor. =))] revenind la afis. afisul prezenta un parc. neinteresant pana aici. in urmatoarea casuta: o rampa de skateboarding. devine palpitant. iar in celelalte proiecte ale unui strand imens. am ramas :|. pana la alegeri nu mai e mult. pana atunci, cele doua personaje se intrec in proiecte pt "Un Galati European" =)) yeah,right. :-j

altceva... azi o sa completam optiunile. asta e. dumnezeu cu mila.

Niciun comentariu: