miercuri, 2 februarie 2011

sentimental shit, part 2

defineste-mi "a iubi". sa te gandesti fara sa vrei la el de cateva ori pe zi, sa faci legaturi si analogii la ce spune lumea prin jurul tau care sa te duca la el? sa-l fi visat macar o data? sa speri mereu la un semn, iar daca apare, sa-ti ridice inima si stomacul in gat? sa eziti pe langa el? si asta dor din dorinta sa-i fie lui bine, chiar daca asta nu e la fel de bine si pentru tine? sa-ti pui toata speranta intr-un fix [cum e acum...], si sa ai un mic regret la fara/si un minut? si siguranta cand il stii langa tine? ultimul gand inainte sa adormi? si cand se termina iubirea si incepe obisnuinta? sau iubirea e obisnuinta? .. vreau iubirea aia din filme, mistuitoare, sa ma impinga la gesturi necugetate pentru dovezi,sa nu put trai fara. hm, poate ma amagesc si asta nu exista. o alta idee hollywoodiana care ne-a intrat in cap? .. nu serios, cum e sa iubesti, cei care ati fost acolo? se poate descrie sau e ca o culoare de baza: rosu e rosu oricum i-ai spune. imi pun atatea intrebari, nerabdatoare ca o incepatoare dupa primul fum, "m-a luat?". si care a fost reala dintre toate, vreuna macar? vreau sa vad unicornii si curcubeile si norisorii, vreau zambetul continuu cu falcute si impulsivitatea si boost-ul de energie..

message ended at 02/01/2011, 0:28 a.m.

3 comentarii:

Anonim spunea...

nu vezi intotdeauna curcubee si norisori..dar atunci cand ii vezi e ... Iubirea ca in filme nu e adevarata si daca ar fi nu ne-am multumii cu ea. Prea banala, mediocra (in majoritatea filmelor) . Rihanna-Love the way you lie. Asa da iubire :) Sau cel putin pentru mine e totul.
Traiesc momente cand ne certam iar dimineata la 6 e in fata casei doar ca sa ma stranga in brate, cand ii aduc prajituri in fata usii doar pentru ca stiu ca ar crede ca mai bine le-as arunca decat sa i le dau lui, cand ma trezesc noaptea in bratele lui si incerc sa pastrez caldura pielii si mirosul pentru cat mai mult timp. Pentru incertitudini si gesturi necugetate, pentru lucrurile ce ma invata si pentru obsesiile ce mi le-accepta. Pentru sentimentul ce-l avem amandoi cand ne vedem si pentru toate amintirile ce sunt mereu cu noi. Pentru tachinari si pentru ca stiu ca in fiecare noapte ma trezeste. Pentru ca il iubesc si ma iubeste si totusi, nu am fost si nu suntem impreuna. Asta da iubire, nu obisnuinta. (17 ani)

Mark Elhum spunea...

Its amazing feeling, Love, one can truly write a book of his own if he is in true love, what one can feel in love its difficult for outsiders to understand untill you fall of yourself.........ILOVE the LOVE

Eddie spunea...

This blog is amazing, I love the way you described feeling here.........




heathrow taxi